VLOOA is een veelzijdig ontwerpbureau waar projecten van elke schaal aan de orde zijn: van gebruiksvoorwerpen en meubilair tot (interieur)architectuur. Er wordt getracht om op elke vraag, via een doordacht ontwerp, een uniek antwoord te bieden. Het resultaat is een symbiose van het programma, dat de inhoud vormt, en de vorm.

Er wordt altijd ontworpen vanuit een noodzakelijke rationaliteit en soberheid. We zoeken naar een logica waarin de onontbeerlijke ijkpunten zoals licht, zicht, ruimte, materialisatie en detaillering beslissend zijn.

Wij zijn een ontwerpteam dat samenwerking cruciaal vindt om zo het best mogelijke resultaat te kunnen bieden. Door onze zoektocht naar nieuwe inzichten wordt er altijd gewerkt naar innoverende, kwalitatieve ontwerpen. Elk project wordt benaderd met een open geest en zonder vooroordelen, gesteund door een kritisch denken en een ontwerpmethodiek die noodzakelijke compromissen tot een evidentie verheft.

VLOOA is steeds op zoek naar ‘ruimtelijke rust’ door belijningen, openingen en materialen op elkaar af te stemmen en tot een essentieel minimum te beperken.

Gedreven door nieuwsgierigheid en exploratie, maar rekening houdend met de budgettaire beperkingen, werken we samen met de opdrachtgever naar overwogen, verrassende resultaten.

Neem gerust contact op voor een eerste en vrijblijvende kennismaking om samen op zoek te gaan naar een gedeelde interesse en gemeenschappelijk doel.

Waterfordstraat 12             2060 Antwerpen

Wandelweg 33                     2980 Zoersel       

Edward Van Loocke             0032 499 340 279

Santiago Amaro                   0032 492 317 129

helloo@vlooa.com

www.vlooa.com

  • Facebook
  • Black Instagram Icon

© 2020 by Cihad Turkmen cc conceptt interior designer - concept store  - Korte Van Peltstraat 6 - 2018 Antwerpen